Krauss Klinik – clinică de stomatologie şi implantologie corespunde ca servicii oferite, atmosferă, poziţie, cerinţelor celor mai exigenţi pacienţi.

Am dotat două cabinete cu aparatură de ultimă generaţie, cu un design foarte special, lucrăm cu materiale moderne care oferă pacientului confort, iar pentru medic asigură precizia manoperei eficientă, timp de lucru scurtat şi prognostic foarte bun post tratament.

Sterilizarea instrumentarului se face cu mare atenţie, practic în două etape: presterilizare ce presupune curăţire, dezinfectare în soluţii speciale pentru acest scop omologate in UE şi sterilizare propriu-zisă ce se efectuează într-un autoclav foarte performant, instrumentarul fiind sortat şi sigilat în pungi care, ulterior se desfac în faţa fiecărui pacient în parte.

10581340_698749250216976_408609965_n                                      10432325_698749233550311_320303062_n

Fiecare pacient este informat în legătură cu tot ceea ce presupune tratament, poate vizualiza situaţia clinică înainte şi după tratament cu ajutorul camerei intraorale.

După consultaţie şi stabilirea planului de tratament se întocmeşte un deviz prezentat pacientului care, ia cunoştinţă încă de la începerea şedinţelor de costurile fiecarei manopere în parte.

Zona de aşteptare păstrează atmosfera plăcută a casei în care am dezvoltat clinica fiind mai mult o zonă de relaxare, conversaţie decât de aşteptare pentru că una din garanţiile noastre este respectarea timpului dumneavoastră şi implicit a orei la care aţi fost programat.

Starea de relaxare indusă de design, personalul plăcut se continuă şi în cabinete unde garantăm absenţa durerii la orice manoperă.

Un mare atu al clinicii noastre îl reprezintă specializarea pe chirurgie BMF şi implantologie. În acest domeniu colaborăm pentru intervenţiile de anvergură cu Dl.Dr.Silaghi, chirurg BMF la Spitalul de Chirugie BMF Bucureşti.

Toţi potenţialii pacienţi ce ar avea nevoie de implante sau de alte intervenţii chirurgicale trebuie să fie avizaţi că unul şi cel mai important aspect ca operaţia să aibă succes este ca aceasta să fie efectuată de personal superspecializat, în condiţii de asepsie perfecte!

Noi vă asigurăm şi specialiştii şi calitatea condiţiilor operatorii şi a materialelor!

Krauss Klinik functioneaza din anul 2007 in Brasov