Albire Profesionala cu lampa Beyond

Home / Albire Profesionala cu lampa Beyond
bg-2,1

Zambet ce merita afisat

In doar 30 de minute !

Programeaza-te

Profita de promotie !

Lampa profesionala albire dentara

Albire Profesionala a dintilor in doar 30 de minute ! 

Clinica dentara Krauss Klinik pune la dispozitia pacientilor Lampa de albire “ Beyond “, cel mai avansat dispozitiv de albire profesionala a dintilor. Petele si decolorarea dentara survenita in decursul anilor poate fi inlaturata complet.

LAMPA DE ALBIRE: Tehnologia noastră pentru albirea dinţilor utilizează o lumină albastră rece. Filtrarea prin fibre optice elimină razele ultraviolete (UV) şi infraroşii (IR).Sunt cele mai sigure aparate pentru albirea dinţilor de pe piaţa internaţională.

GELURILE DE ALBIRE: Gelurile pe care le folosim au fost dovedite ca fiind foarte eficiente şi foarte sigure pentru dinţii dvs.. Gelurile noastre pentru albirea dinţilor trec prin audituri anuale efectuate de un corp de notificare german.

SENSIBILITATEA: Aceasta este o reacţie normală şi dispare complet după aproximativ 24 de ore, când ţesuturile dentare îşi revin complet. Majoritatea pacienţilor nu vor simţi sensibilitate mai mult de câteva ore după albire.

CALITATEA: Pentru a fi mereu în concordanţă cu standardele internaţionale, BEYOND dispune de o echipă experimentată de specialişti pentru controlul permanent al calităţii. Sistemul de albire BEYOND a trecut cu brio numeroase studii pentru siguranţă şi eficienţă. Aceste studii includ ratele de eficacitate, reacţiile smalţului, sensibilitatea post-tratament şi efectul asupra dinţilor.

ALBIREA PROPRIU-ZISA cu lampa Beyond constă într-o şedinţă de 30 de minute în cabinet, în timpul căreia se aplică pe dinţi gelul de albire, se iau toate măsurile de precauţie privind protecţia ţesuturilor moi (buze, gingii) şi se izolează zona de albit cu depărtătoare speciale. Apoi, cu ajutorul lămpii, în reprize a câte 30 de minute substanţa activă din gelul de albit acţionează asupra dinţilor, ajungând la rezultatul dorit.